top of page
BA_characters-20.png
BA_characters-22.png

Introduksjon til vinsmaking

I dette kurset får du analysere smak og aroma i vin, med utgangspunkt i 2 kjente druesorter dyrket i ulike deler av verden. Det hele er trygt veiledet av en vinlærer ved en profesjonell fagskole.

Hva er din type vin? Dette kurset vil hjelpe deg til å finne bedre frem til din foretrukne vinstil. Du får derfor smake samme druesort dyrket i ulike klima, for å finne ut hva slags smaker som fremkalles i vinen.

Info om kurs

Ca 2 skoletimer

Schæffers gate 6c, Oslo.
Se kart

Kr 590,-

Meld deg på
Meld på en venn - GAVEKORT
pexels-grape-things-2954924.jpg

Kursets innhold

  • Introduksjon til 2 druesorter

  • Introduksjon til 3 viktige vinland

  • Vinstiler ut fra klima

  • Smakstrening av relevante viner

BA_characters-25.png

Dato

tim-l-productions-Kny8iSPBQ0w-unsplash_edited.jpg

Kurslærer

thea_240x320.jpg

Thea Engvik er utdannet kokk og sommelier. Hun har bakgrunn fra de prestisjetunge restaurantene Noma i København og Maaemo i Oslo samt den norske vinbransjen, og arbeider i dag innenfor den norske serveringsbransjen. Thea har skrevet boken "Hvilken vin til hva", utgitt på Cappelen Damm.

bottom of page