

Introduksjon til vinsmaking
I dette kurset får du analysere smak og aroma i vin, med utgangspunkt i 2 kjente druesorter dyrket i ulike deler av verden. Det hele er trygt veiledet av en vinlærer ved en profesjonell fagskole.
Hva er din type vin? Dette kurset vil hjelpe deg til å finne bedre frem til din foretrukne vinstil. Du får derfor smake samme druesort dyrket i ulike klima, for å finne ut hva slags smaker som fremkalles i vinen.
Info om kurs
Kursets innhold
-
Introduksjon til 2 druesorter
-
Introduksjon til 3 viktige vinland
-
Vinstiler ut fra klima
-
Smakstrening av relevante viner


Dato
Kurslærer

Thea Engvik er utdannet kokk og sommelier. Hun har bakgrunn fra de prestisjetunge restaurantene Noma i København og Maaemo i Oslo samt den norske vinbransjen, og arbeider i dag innenfor den norske serveringsbransjen. Thea har skrevet boken "Hvilken vin til hva", utgitt på Cappelen Damm.























