top of page
BA_characters-27.png
BA_characters-18.png

Bli ekspert på italiensk vin

Diplomkurs over 24 undervisningstimer

Beverage Academy har gleden av å invitere til en komplett kursserie om de italienske vinregionene med plan for gjennomføring i 2025. Dette er kurset der du lærer det meste om italiensk vin!

Kursets innhold

I kursserien vil du både oppleve og lære om italiensk vin. Vår dyktige vinlærer knytter sammen historikk, klassifiseringssystem, druesorter, jordsmonn, klima og produksjonsmetoder på en måte som gjør at du ser sammenhenger og forstår hvorfor en vin smaker som den gjør. Teorien akkompagneres av prøving av en mengde viner fra hele Italia, slik at du etter endt kurs vil kunne orientere deg mye bedre i mylderet av italiensk vin som er å få kjøpt.

Info om kurs

24 skoletimer

Høsten 2025

Schæffers gate 6c, Oslo.
Se kart

Kr 5900,-

Forkunnskaper

Kurset krever ingen forkunnskaper, men ta gjerne vårt introduksjonskurs i vinsmaking dersom du ønsker litt erfaring i forkant.

Kursdatoer

Kurset går på tirsdager, på følgende datoer.
Kurskveld 1: Introduksjon. Aosta, Piemonte, Liguria, Lombardia
Kurskveld 2: Trentino, Friuli, Veneto
Kurskveld 3: Emilia-Romagna, Toscana
Kurskveld 4: Marche, Umbria, Lazio, Abruzzo
Kurskveld 5: Molise, Campania, Basilicata, Puglia
Kurskveld 6: Calabria, Sicilia, Sardinia. Eksamen

Undervisningen pågår kl 17:30-20:45 hver gang.
Vi tar forbehold om justeringer i programmet.

BA_characters-23.png
pexels-timmossholder-1784482.jpg

Dato & Kurslærer

tim-l-productions-Kny8iSPBQ0w-unsplash_edited.jpg

Kurset er ikke åpent for påmelding ennå.
Du kan melde interesse for kurset (uforpliktende):

cathinca.jpg

Cathinca Dege er Beverage Academys hovedlærer i vin, og Frankrike er et av hennes spesialområder. Hun innehar WSET Diploma og er i tillegg sertifisert fra Bureau Interprofessionnel des Vins de Bourgogne. Cathinca har i en årrekke vært tilknyttet franske vinprodusenter gjennom sitt arbeid i vinbransjen og en rekke produsentbesøk samt arbeid ved fransk vingård. Cathinca er tidligere norgesmester i vinsmaking.

bottom of page